e x o
about affies entry tutos follow home

My Family :)
Monday, 3 December 2012 • 03:49 0 exotics
Haha,ini lah family sy :) family sy 5 org jak termasuk sy,hehe...btw adik sy yg lelaki tuh nma dia,Amirul Putra.Yg bawah tuh pulak Juziyana Zulaikha dia tuh jahat suka pukul'2 org --' haha tpi mcm mna jg kn? itulah riwayat adik beradik  suka bergaduh haha, x sah lah klu x bergaduh -_- tpi sy beruntung dpt family mcm diorang ni :D bersyukur sngat'2 :):):)


#haha,berhabuk dah blog ni,lama x update.sengaja buat post biasa'2 jeaa :) Assalamualaikum Readers :)